MOPAN Suceava

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a publicat rezultatul final privind recrutarea candidaților în vederea ocupării posturilor vacante de ingineri silvici stagiari. Pentru a duce la bun sfârșit demersul de a-i coopta pe cei mai buni, Regia va angaja, într-o primă etapă 46 de ingineri silvici stagiari din cei declarați admiși.

Repartizarea pe unitățile silvice din structura RNP – Romsilva a candidaților declarați admiși în ordinea descrescătoare a punctajului final și a optiunii individuale este disponibilă pentru consultare aici: http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/repart1712.pdf

Din 178 de candidați care s-au înscris la concurs și care îndeplineau condițiile de participare, comisia de examinare a declarat admiși 153 de tineri, cei mai buni absolvenți de silvicultură la nivel naţional. (lista se poate consulta aici http://www.rosilva.ro/files/content/bucuresti/Rezfin1712.pdf. )

Examenul este valabil un an, iar toate posturile vacante de ingineri silvici care vor apărea în decursul anului următor, pot fi ocupate direct pe baza acestui examen în funcție de opțiunea fiecăruia, formulată fie în timpul examenului, fie precizată ulterior.

În plină criză de forță de muncă calificată, cei care au primit răspuns pozitiv la concursul organizat de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva vor fi o sursă valoroasă și foarte importantă pentru piața muncii din România.

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva funcționează sub autoritatea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și administrează 3,13 milioane de hectare păduri proprietate publică a statului, aproximativ 48% din totalul pădurilor din România și are ca scop gospodărirea durabilă și unitară, în conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice și ale normelor de regim silvic, a fondului forestier proprietate publică a statului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava