Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 15-17 aprilie 2013, la Bucureşti s-a desfăşurat turneul de calificare II, cadeţi, ultimul dinaintea  turneului final care va avea loc pe 2 iunie la Mangalia. Sportivii suceveni pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru au reuşit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Viorel Strugariu a câştigat categoria 46 de kg, Theodor Horătău, locul III la categ 54 de kg, care a fost învins în semifinale de un băcăuan campion european şi naţional şi  Daniel Blanari, locul III la categoria 69 de kg, care, din 22 de concurenţi a fost întrecut doar de un sportiv din Câmpulung Muscel pe fondul unei greşeli personale în repriza a III.
Alţi sportivi suceveni care au fost foarte aproape de o medalie au fost Mihai Corbu, locul V la categoria 63 de kg, Sebastian Perepeliuc Sebastian, locul V la catg100 kg şi Florin Strijac loculVII la categ 46 kg.
Tot în aceeaşi locaţie, dar pe alta saltea de concurs, s-a desfăşurat şi prima etapa din liga naţională de seniori. La turneu au participat 85 de concurenţi. La finalul competiţiei, echipa suceveană s-a clasat pe locul VI, ea având în componenţă câţiva sportivi care sau luptat pentru prima oară într-o competiţie de seniori. Cu toate astea, o parte dintre ei au reuşit să puncteze la individual: 8 puncte Petrica Bolohan, care a reuşit să ocupe locul III la categoria 66 kg, 6 puncte Iulian Şopârlă locul V la categoria 60 kg, tot 6 puncte Constantin Huţuleac, locul V la categoria 96 kg, Ionuţ Acostăchioaie 3 puncte la categ 55 de kg, Bogdan Amărculese două puncte la categoria 76 kg şi nu în ultimul rând sportivul nostru de la categoria 120 de kg, Andrei Brânzei, 3 puncte. Andrei Brânzei a luptat în primul meci cu Anatolie Tolea Ciumac, fiind învins  în repriza a II-a pe fondul unei greşeli personale.
„Încercăm să promovă sportivi tineri, pentru ca în viitor să putem să ne propunem chiar o medalie în liga naţională de seniori. În continuare ne pregătim pentru finala Campionatului Naţional de juniori I, finală care se va desfăşura peste două săptămâni la Piatra Neamţ.
Dorim să mulţumim conducerii CSM şi LPS Suceava pentru susţinerea activităţii noastre, colectivului de profesori de la LPS Suceava şi de la celălalte şcoli unde avem sportivi, precum şi sponsorilor noştri tradiţionali Sevi Caba Ocu, Ilie Gherman şi Paul Popovici” a declarat profesorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava