Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute pe poligonul „Omega Tehnoton” din Iaşi s-a disputat a III-a etapă a Campionatului Naţional de tir sportiv. La competiţie au participat sportivi şi din România şi din Republica Moldova. Suceava a fost reprezentată de opt sportivi, trei de la CSM Suceava, patru de la CSŞ Rădăuţi şi unul de la Clubul „Comando” Solca. Obiectivul trăgătorilor suceveni a fost şi rămâne calificarea în finala Campionatului Naţional de puşcă cu aer comprimat şi selecţionarea în loturile naţionale ale României.
Pe podiumul de premiere au urcat Camelia Lungu şi Diana Dragomir, locul II şi respectiv III la categoria juniori II, ambele de la CSŞ Rădăuţi. Rezultate bune au realizat şi Alexandru Bahan şi Iulian Andriescu, locurile V şi respectiv VII la categoria juniori I, ambii de la CSM Suceava. De remarcat la această competiţie prezenţa şi comportarea tânărului Mihai Şuiu în vârstă de doar 9 ani.
„Deocamdată avem în lotul naţional doi sportivi, Diana Dragomir şi Alexandru Bahan, dar mai sunt sportivi talentaţi care bat la porţile afirmării. Cel mai frumos moment al competiţiei ieşene a fost întâlnirea cu campionul olimpic Alin Moldoveanu” a declarat profesorul Ştefan Buiucliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava