Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa Municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, liceu, fotbal s-a desfășurat conform planificărilor elaborate de Cercul Metodic Suceava în concordanță cu Calendarul Competițional al Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Turneul de fotbal destinat băieților s-a desfășurat în data de 17.03.2018 pe terenurile Liceului cu Program Sportiv Suceava. La el au participat echipele Colegiului Național Mihai Eminescu, Colegiului Tehnic Petru Mușat, Colegiului Național Ștefan cel Mare, Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, Liceului cu Program Sportiv Suceava și a Liceului Tehnologic Mihai Eminescu Dumbrăveni. În urma unor meciuri extrem de disputate echipa liceului din Dumbrăveni s-a impus, ea calificându-se la faza județeană ce va avea loc la Suceava, pe terenurile LPS în data de 14.04.2018. Aici se vor întâlni cu echipe calificate din alte Cercuri metodice din județ.

Turneul de fotbal destinat fetelor de liceu a fost programat a se desfășura pe data de 24.03.2018 tot pe terenurile LPS. Din păcate, din cauza ninsorilor abundente, acesta nu s-a mai putut desfășura acolo. De aceea s-a luat decizia ca acesta să se deruleze în noua sală de sport de la Dumbrăveni. La turneu s-au prezentat două echipe: Liceul cu Program Sportiv Suceava și Liceul Tehnologic Mihai Eminescu Dumbrăveni. În urma desfășurării partidei rezultatul a fost favorabil echipei LPS Suceava cu scorul de 3-2. În conformitate cu regulamentul ONSS, ambele echipe se califică la etapa județeană ce se va desfășura în data de 21.04.2018 la Colegiul Vasile Lovinescu Fălticeni. Aici se vor întâlni cele mai bune echipe din județ la disciplina fotbal feminin liceu.

Toate aceste activități au făcut parte din cadrul proiectului de informare împotriva dopajului în rândul elevilor de liceu #DopOut: Social network and peer education against doping derulat de LPS Suceava și AJSPT Suceava în cadrul programului Erasmus +.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava