Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna a publicat imagini incendiare din cea mai recentă lansare a brand-ului ei de succes, Savage X Fenty. Superba brunetă a pozat într-un body din dantelă, roșu, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase, scrie click.ro.

Valentine’s Day este aproape și toată lumea lansează colecții de care speră să te îndrăgostești. Rihanna nu a putut rata această ocazie! Cântăreața și femeia de afaceri în vârstă de 33 de ani a lansat o nouă reclamă pentru colecția ei de Ziua Îndrăgostiților, alături de mesajul: „Scrie-mi o scrisoare de dragoste baby #XXSAVAGEX”.

Împărtășind clipul celor 117 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram, zeița pop barbadiană a arătat uimitor în timp ce a pozat într-o serie de ipostaze extrem de sexy. În timp ce Rihanna este filmată în lenjeria intimă provocatoare, pe imagine apare un text în care se spune, potrivit sursei citate: „Vale Valentin este bine, trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, este timpul să te strecori în ceva sexy!”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rihanna-sexy-intr-un-body-rosu-si-decoltat-409022.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava