Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Cântăreţul Robbie Williams şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru a doua oară, la sfârşitul acestui ani, informează contactmusic.com. Williams a confirmat veştile prin intermediul unei postări pe Twitter, luni. “Ayda şi cu mine suntem de-a dreptul încântaţi să anunţăm faptul că Theodora Rose Williams va deveni sora cea mare. RW.”, a scris artistul pe Twitter, potrivit sursei citate.

Theodora, care este alintată Teddy, va împlini doi ani în septembrie. În noiembrie, 2013, Robbie Williams a declarat în cadrul unui interviu acordat postului de radio BBC Radio 4: “Tot ceea ce fac este pentru ea (Theodora). Acum, fac totul cu un motiv. Nu aveam niciun gând de a face un copil şi nici de a mă căsători, dar am întâlnit o persoană minunată de care m-am îndrăgostit profund, o persoană care mi-a schimbat complet modul de gândire cu privire la aceste aspecte.”

Cântăreţul Robbie Williams şi actriţa americană Ayda Field au o relaţie din mai 2006. Cei doi s-au căsătorit în 2010, pe 7 august, la reşedinţa lor din Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava