Cântăreţul Robbie Williams şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru a doua oară, la sfârşitul acestui ani, informează contactmusic.com. Williams a confirmat veştile prin intermediul unei postări pe Twitter, luni. “Ayda şi cu mine suntem de-a dreptul încântaţi să anunţăm faptul că Theodora Rose Williams va deveni sora cea mare. RW.”, a scris artistul pe Twitter, potrivit sursei citate.

Theodora, care este alintată Teddy, va împlini doi ani în septembrie. În noiembrie, 2013, Robbie Williams a declarat în cadrul unui interviu acordat postului de radio BBC Radio 4: “Tot ceea ce fac este pentru ea (Theodora). Acum, fac totul cu un motiv. Nu aveam niciun gând de a face un copil şi nici de a mă căsători, dar am întâlnit o persoană minunată de care m-am îndrăgostit profund, o persoană care mi-a schimbat complet modul de gândire cu privire la aceste aspecte.”

Cântăreţul Robbie Williams şi actriţa americană Ayda Field au o relaţie din mai 2006. Cei doi s-au căsătorit în 2010, pe 7 august, la reşedinţa lor din Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava