Concert pascal
MOPAN Suceava

Romică Țociu (61 de ani) joacă în cel mai tare serial de comedie de la Antena 1, “Bravo, tată!”, care va avea premiera pe data de 22 octombrie și se declară extrem de încântat, notează click.ro.

Comedia “Bravo, tată!”, care se va difuza duminică, de la 20.00, la Antena 1, i-a adus pe cei patru protagonişti, Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel în situaţii dintre cele mai bizare, care vor face deliciul telespectatorilor.

Romică Țociu a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cât de mult îi place noul proiect de la Antena 1, dar și cât de solicitat este în paralel cu proiectele de teatru pe care le face alături de bunul său prieten și coleg, Cornel Palade, cu care nici vorba să se fi certat!

Click!: Jucați într-un super serial de comedie, “Bravo, tată!”, de la Antena 1!

Romică Țociu: Este cel mai tare proiect! A mai avut Antena 1 proiecte dar de genul ăsta, atât de spumos și  atât de real… E atât de bine înfipt în realitate  încât 80% din  cuplurile din România o să se îngrozească, o să se recunoască pentru că e atât de bine scris și atât de bine jucat și are atâta realitate în el! Eu, venind din o altă cultură, fiind tatăl celor doi, al lui Dana și al lui Flavius, și ginerele lui Mario, care este Vârciu, găsesc aici o familie pe care în mintea mea, de om simplu, nu pot să o percep absolut deloc. Ăla doarme în garaj, e cu una, ea e cu altul și joacă pentru mine că ar fi împreună…

E o întreagă nebunie așa că telespectatorii trebuie să vadă neapărat “Bravo, tată”, noul serial de comedie de la Antena 1! Cred că și foarte multe cupluri vor realiza că trebuie să te gândești de două ori când iei o decizie de genul ăsta, pentru că până la urmă familia este aia care te ține pe picioare, care clădește coloana  vertebrală a unui copil, pentru că atunci când lucrurile nu sunt  clare, copiii se duc dintr-o parte, în altă… Eu asta încerc în serial, să  recalibrez familiile! E greu, dar nu imposibil!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/romica-tociu-incantat-sa-joace-in-noul-serial-de-2309552.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava