Concert pascal
MOPAN Suceava

Ronan Keating (45 de ani) a făcut un duet de senzaţie cu Ioana Ignat… şi o dezvăluire incredibilă în legătură cu România.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost spectaculos pentru toţi cei aflaţi la Râmnicu Vâlcea, la un celebru festival de muzică. Pe scenă au urcat foarte mulţi artişti de renume internaţional, precum şi îndrăgiţi solişti autohtoni.

Fostul solist al trupei Boyzone este la a treia vizită în România, aşa că deja se simte „ca acasă”. Are şi prieteni aici! Şi nu doar printre români: Ronan a dezvăluit că are aici şi un textier cu care colaborează foarte des, potrivit click.ro.

Artistul român cu care Ronan Keating va colabora şi cu care a cântat pe scena de la Râmnicu Vâlcea este Ioana Ignat (24 de ani), iubita lui Sebastian Dobrincu şi solista care a uimit o ţară întreagă cu glasul ei special în 2017, atunci când a participat la „Vocea României”, unde a ajuns până în finală.

Aceasta nu este singura colaborare dintre Ronan şi Ioana. Iată ce a mărturisit solista, în exclusivitate pentru Click!: „Urmează să lansăm şi noi o colaborare prin toamnă, poate prin septembrie. Ne-am întâlnit, am înregistrat piesa, am filmat ceva materiale împreună şi urmează să o scoatem. Mereu sunt plină de surprize”, a mărturisit, pentru Click!, Ioana Ignat.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ronan-keating-duet-de-senzatie-cu-ioana-ignat-la-2199466.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava