Russell Crowe a petrecut weekendul în care s-au decernat premiile Oscar flirtând cu Natalie Imbruglia.

Actorul din ‘Les Miserables’ şi actriţa australiană au fost amândoi în Los Angeles la decernarea premiilor Oscar, iar persoane care au s-au aflat în preajma lor au spus că cei doi ‘ au fost foarte drăgăstoşi unul cu celălalt’ într-o după amiază petrecută la hotelul Beverly Hills.
„Erau foarte drăgăstoşi unul cu celălalt şi, cumva, încercau să ascundă că flirtează. Făceau încontinuu glumiţe şi se distrau împreună. Se vedea clar că se plac.”, a declarat o sursă, potrivit contactmusic.com.

Apoi, au mers în apartamentul lui Russell cu un grup de prieteni, unde au stat până dimineaţă cântând la pian.
Acceaşi sursă a adăugat pentru ziarul Daily Mail: „Au mers apoi în camera de hotel a lui Russell împreună cu câţiva prieteni şi au petrecut până dimineaţă. Cântau foarte tare toţi, în jurul pianului, iar Russell şi Natalie erau foarte apropiaţi unul de celălalt.”

În dimineaţa de după Oscaruri, Russell – care s-a despărţit de soţia sa, Danielle Specer, anul trecut – a scris pe Twitter că resimte efectele unei nopţi nebune. Şi, înainte de a apărea în emisiunea lui Jay Leno, Crowe a scris pe reţeaua de socializare: „Din cauza unei mahmureli de mari proporţii… orice voi spune în această seară în emisiunea lui Leno va trebui digerat cu puţină sare… şi cu câteva felii de lămâie.”

Surse apropiate lui Russell şi lui Natalie – despre care circulă zvonuri că sunt împreună încă de luna trecută – au declarat în repetate rânduri că cei doi sunt ‘doar prieteni’.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava