Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, a anunțat că duminică, 21 noiembrie, s-au finalizat lucrările pentru trasarea marcajelor rutiere aferente intersecției de la gara mică.

”Cele două benzi de circulație sunt bine delimitate, atât pentru direcția înainte, spre Calea Cernăuți, cât și pentru direcția la dreapta, spre Calea Bucovinei, bandă pe care am lărgit-o special pentru decongestionarea traficului rutier din zonă. Noutatea pentru intersecția respectivă este reprezentată de faptul că zilele viitoare vor fi montate indicatoare rutiere care vor restricționa virajul la stânga spre Calea Bucovinei, venind dinspre Calea Cernăuți, în direcția Piața Unirii ( centru ). A fost mutată și trecerea de pietoni de pe Calea Cernăuți înspre Biserica Sf. Dumitru, pentru a facilita accesul în siguranță al pietonilor. Toate aceste schimbări au fost făcute cu avizul și la propunerea Poliției Rutiere”, a explicat primarul.

S-au finalizat lucrările pentru trasarea marcajelor rutiere aferente intersecției de la gara mică din Rădăuți, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava