Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița mexicană Salma Hayek este prima pe listă pentru a o portretiza pe controversata dansatoare exotică Mata Hari, într-o ecranizare a biografiei acesteia, ce urmează să fie realizată, conform contactmusic.com. Regizoarea britanică Sophie Fiennes, sora actorilor Joseph și Ralph Fiennes, lucrează la o peliculă despre vicleana curtezană, care a fost condamnată pentru spionaj în favoarea Germaniei, în timpul Primului Război Mondial, ulterior fiind executată de un pluton de execuție în Franța, în anul 1917.

Fiennes și Hayek s-au întâlnit recent la Festivalul de Film de la Cannes, în Franța, pentru a discuta proiectul, iar realizatoarea de filme a declarat publicației britanice Daily Mail că este nerăbdătoare să redea această poveste pe marele ecran, mai notează sursa citată. Ea a spus: ˝Sunt multe concepții greșite despre Hari… Mulți dintre bărbații care s-au bucurat de compania ei, s-au întors împotriva ei, dar acum există dovezi că a fost etichetată pe nedrept ca trădătoare.˝

Povestea lui Mata Hari, al cărei nume real era Margarethe Zelle, a fost ultima dată descrisă în filmul din 1985 ´Mata Hari´, cu actrița olandeză Sylvia Kristel în rolul principal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava