Pink este stresată de ideea unui al doilea copil și se vehiculează zvonuri conform cărora artista se străduiește să rămână din nou însărcinată, potrivit contactmusic.com. Interpreta piesei ´So What´, care are o fiică de 4 ani, Willow, împreună cu soțul ei, Carey Hart, dorește să rămână iar însărcinată și face tot posibilul să aibă o stare de sănătate bună.

O sursă apropiată cântăreței, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru revista OK! din Statele Unite: ˝Ia acid folic și se îngrașă pentru a-și spori fertilitatea. Își dorește asta mai mult decât orice, deci situația este foarte neliniștitoare.˝ Starul a răspuns recent criticilor ce i-au fost aduse în legătură cu creșterea în greutate și a insistat că e foarte fericită, mai scrie sursa citată. Ea a spus: ˝Nu sunt îngrijorată în legătură cu mine. Nu sunt îngrijorată nici în legătură cu voi.˝

˝Sunt foarte bine, foarte fericită și sunt sănătoasă, voluptuoasă, iar corpul meu nebunesc de puternic a luat o pauză binemeritată.˝ Ulterior vedeta a recunoscut că acele comentarii (la adresa siluetei sale) i-au rănit sentimentele. Ea a zis: ˝Nu răspund bine agresiunilor. Niciodată nu am făcut-o. Nu sunt o persoană ce poate fi agresată. Nu sunt genul de persoană care să vadă alte persoane agresate.˝ ˝Cresc o fată. Sunt o fată. Am sentimente. Oamenii cred că nu accept astfel de comportamente și că sunt puternică, dar sunt o ființă umană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava