Concert pascal
MOPAN Suceava

Salma Hayek a ˝iubit mereu machiajul˝ și a fost inspirată să lanseze propria marcă de cosmetice fiindcă nu era mulțumită de produsele de pe piață, notează contactmusic.com. Actrița din ´Grown Ups´ a mărturisit că avea o pasiune pentru a se machia, dar îi machia și pe alții, de când era foarte tânără, iar acum crede că e talentată în acest sens datorită aptitudinilor artistice.

Ea a spus: ˝Am iubit mereu machiajul. Cred că-mi plăcea mult să pictez. Am descoperit asta mai târziu, dar deja mă ocupam de machiaj când aveam 14 ani. Obișnuiam să machiez oamenii, prieteni mai mari ca mine, verișori; și îmi aduc aminte că veneau la mine acasă pentru ocazii speciale, iar atunci când am început le făceam machiajul fetelor din clasa de actorie, când își făceau pozele de portret. Iubesc să fac asta. Iubesc machiajul.˝ Starul în vârstă de 48 de ani zice mereu că bunica ei a fost întotdeauna o influență asupra ideei sale de frumusețe, inspirând-o să creeze linia de cosmetice Nuance, potrivit sursei citate.

Ea a declarat pentru Lipstick.com: ˝Cred că rutina mea de înfrumusețare și felul în care văd frumusețea au legătură cu ce am învățat de la bunica mea. Am realizat că nu sunt multe lucruri pe piață deoarece multe brand-uri merg după tendințe. Există lucruri foarte bune care nu sunt promovate fiindcă se încearcă vânzarea chestiilor noi pentru a crea un fel de eveniment. Dar aceasta este o marcă bazată pe nevoile femeilor. Cum ar fi, de exemplu, părul meu pe care trebuie să-l vopsesc și am nevoie de o mască. Acum avem măștile de păr pentru că am avut nevoie de ele. Am început să-mi vopsesc părul și am zis: ´Stai puțin. Ne lipsesc niște produse din linie.´ Așa că le-am făcut. ˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava