Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni, 27 noiembrie, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, a primit vizita unei delegații din Statele Unite ale Americii, aflată în România în cadrul unui proiect de colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Suceava. Cei șase șerifi din Broward County, Florida, vor participa alături de polițiștii de frontieră români la o sesiune de antrenament tactic profesional polițienesc, în care, după cum spuneau, „au de învățat unii de la alții”. ”Acțiunile de antrenament comun au debutat acum câțiva ani, datorită conaționalului nostru, Traian Breabăn, plecat din Marginea și în prezent unul dintre șerifii americani. Adam Rubin, Juan Thomas, James Pedre, Jason Hendrick și Steven Chin fac echipă cu Traian Breabăn în această sesiune”, a spus Loghin.

După primirea oficială din biroul primarului, polițiștii americani au fost conduși de către colegii români să viziteze muzeul, sala de lupte și bazinul de înot. Programul lor este foarte încărcat, datorită antrenamentelor ce urmează să înceapă de mâine.

”Cei care au mai participat în misiunile anterioare au adus aprecieri pozitive orașului și zonei noastre, ba chiar s-au arătat foarte interesați să revină cu familiile sau să se retragă aici la pensionare. Împreună pentru diplomație, împreună pentru viitor!”, a mai spus Bogdan Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava