• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începînd de astăzi, scriitoarea și jurnalista Doina Cernica figurează în Cartea de Onoare a valorilor bucovinene, deschisă de Prefectura Suceava. În ședința lunară a Colegiului Prefectural, Doina Cernica a primit din partea prefectului Constantin Harasim placheta „Diplomă de Excelență”, pentru întreaga activitate. Doina Cernica și-a lansat chiar astăzi la Biblioteca „I.G.Sbiera”, cel de-al doilea volum al cărții „Țara de Sus, de mai Sus”.În Cartea de Onoare a valorilor bucovinene mai sînt trecuți, printre alţii, şeful ISU generalul de brigadă Ion Burlui, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Valentin Popa, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, părintele arhimandrit Iustin Dragomir și profesorul, poetul şi publicistul Roman Istrati.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava