• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sucevenii care îşi vor reabilita termic locuinţele din fonduri proprii şi nu prin programul guvernamental derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului vor beneficia de scutiri de la plata taxelor şi impozitelor locale pe o perioadă de minimum 7 ani de zile. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că va iniţia un proiect de hotărâre în acest sens care va fi discutat în şedinţa Consiliului Local de luna viitoare. “E posibil ca scutirea de la plata impozitelor şi taxelor locale să fie şi pe o perioadă de 10 de ani depinde cât au plătit oamenii pentru reabilitarea termică a locuinţei. Ideea este ca sucevenii să beneficieze de această facilitate până îşi amortizează investiţia”,a  subliniat Lungu. El a spus că această facilitate nu se va acorda retroactiv şi că va fi aplicată doar pentru blocurile care au fost reabilitate termic în totalitate. Proprietarii, a adăugat Lungu, trebuie să aducă toate documentele pornind de la certificatul de urbanism până la certificatul de eficienţă energetică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava