• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luna aceasta o va aduce pe lume pe micuţa Leah şi Anca Serea încă umblă pe la evenimente mondene. La 38 de ani, Anca este gata să nască pe cale naturală pentru a şasea oară. Şi dacă vedeta este foarte curajoasă, nu acelaşi lucru se poate spune despre tăticul Adrian Sînă (42 de ani), care are emoţii mult mai mari decât soţia lui, notează click.ro.

La celelalte naşteri Adi a stat la uşa salonului şi a aşteptat cu sufletul la gură primele ţipete ale copiilor săi. Acum, Anca ar vrea ca soţul ei să-i stea alături în sala de naşteri. „La celelalte naşteri am fost la uşă. Acum, sincer, deşi mă consider un om modern, cred că nu aş rezista să stau în sală, cred că aş leşina.”, a declarat solistul pentru click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/se-apropie-ziua-cea-mare-adrian-sina-s-ar-putea-sa-lesin-sala-de-nasteri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava