Concert pascal
MOPAN Suceava

Managerul Selenei Gomez a confirmat, potrivit contactmusic.com, că artista în vârstă de 21 de ani a fost internată într-un centru de reabilitare, dar nu din cauza dorgurilor sau alcoolului.

Selena Gomez a fost internată, în secret, pe 5 ianuarie, în centrul de reabilitare Dawn at the Meadows, Arizona, centru care tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se „confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual”, potrivit sursei citate. Cântăreața și actrița a petrecut acolo două săptămâni.

Reprezentantul artistei a declarat, potrivit ContactMusic: ”Selena s-a internat de bunăvoie la Meadows, dar nu pentru a-și trata vreo dependență. A făcut acest lucru pentru a lua o pauză, având în vedere programul său de lucru haotic.”

Într-o declarație oficială, Selena a explicat că a făcut o prioritate din muncă și că are nevoie de puțin timp și pentru ea. ”A devenit evident pentru mine și pentru cei apropiați mie că, după mulți ani în care am pus munca pe primul loc, am nevoie de ceva timp și pentru mine, pentru a putea fi o persoană cât mai bună.”, se arăta în declarația artistei.

O sursă a propiată vedetei a declarat anterior pentru People, potrivit sursei citate: ”Lucrează neîncetat de când avea 15 ani și are nevoie de un moment de respiro.”

Selena Gomez a fost internată într-un centru de reabilitare , 6.6 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (13 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava