Concert pascal
MOPAN Suceava

„Succession” („Succesiunea” n.r), inspirat de povestea reală a mogulului media Rupert Murdoch, a fost desemnat cel mai bun serial dramă la gala Premiilor Emmy, care s-au decernat la Los Angeles. Grație rolului său, Kieran Culkin, fratele mai mic al lui Macaulay Culkin, a devenit un adevărat star, notează click.ro.

După ce a obținut patru Globuri de Aur, apreciatul serial HBO „Succession” a dat lovitura și la Premiile Emmy, obținând șase trofee, printre care și cel pentru cel mai bun serial dramă. Actorii Matthew Macfayden, Sarah Snook și Kieran Culkin au primit, de asemenea, premii Emmy pentru performanțele lor din serial. Astfel, ca și fratele său mai mare, Kieran Culkin (41 de ani) a devenit un adevărat star și se bucură de o popularitate tot mai mare.

Fratele mai mic al lui Macaulay Culkin a fost destul de agitat și de emoționat să urce pe scenă pentru a-și primi trofeul. Actorul a dedicat premiul Emmy mamei sale, dar și soției. „Îi mulțumesc mamei că mi-a dat viață și pentru copilăria mea, care a fost grozavă. Îi mulțumesc frumoasei mele soții pentru că-și împarte viața cu mine și pentru că mi-a dăruit doi copii minunați”, a spus Culkin, potrivit filmnow.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/primetime/serialul-fabulos-cu-care-a-dat-lovitura-fratele-2332559.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava