Concert pascal
MOPAN Suceava

Sîmbătă, 17 aprilie, în jurul orelor 16.16, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că pe strada Privighetorii, autoturismul i-a fost avariat de către o altă mașină condusă de o persoană, posibil sub influența băuturilor alcoolice.
A fost identificată apelanta care a relatat verbal faptul că în timp ce se afla la balconul locuinței sale, a observat un autoturism care i-a acroșat vehiculul ce era parcat pe strada Privighetorii, iar conducătorul auto e posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare, pe strada Privighetorii a fost identificat autoturismul indicat de apelantă iar în interiorul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 ani din Mun. Suceava care a fost recunoscut de către apelantă și care a recunoscut că a condus mașina în cauză.
Bărbatul a fost testat la sediul Poliției Mun. Suceava cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat, fiind condus la UPU Suceava pentru recoltarea de mostre biologice, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat prelevarea.
A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul de prelevare de mostre biologice”.

Și-a văzut de la balcon cum propriul autoturism a fost lovit de o mașină condusă de un șofer beat, 3.7 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava