MOPAN Suceava

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a VIII-a ediții a Simulării Oficiale a Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 20 mai 2017.

Proiectul “Simularea Examenului de Admitere”,  a început în anul 2009, la inițiativa studenților Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și, în scurt timp, a devenit un proiect emblematic în cadrul SSMB, care își propune să vină în sprijinul elevilor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosfera și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

De-a lungul timpului proiectul s-a dovedit a fi o experiență extrem de utilă pentru viitorii studenți, fapt observabil prin creșterea exponențială a numărului de participanți de la un an la altul. Astfel, în anul 2009, SSMB a întâmpinat în cadrul Simulării Examenului de Admitere 400 de elevi de clasa a XII-a. În anul 2016, aproximativ 2300 de elevi au participat la Simulare.

Dincolo de latura academică, în cadrul Simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare și alte activități, iar cu această ocazie elevii își pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitățile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la UMF “Carol Davila”.

Pentru mai multe informații referitoare la înscriere, puteți accesa site-ul http://ssmb.ro/simulare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava