Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Anthony Hopkins le-a făcut o mare surpriză proprietarilor actuali ai casei în s-a născut şi a copilărit, Chris Trainor şi soţia sa, Carly Culver, din Port Talbot, Ţara Galilor, după ce a apărut pe neaşteptate în cartier şi le-a făcut acestora o ofertă pentru casa sa natală, informează contactmusic.com. După ce Anthony, 74, şi Stella, 57, au făcut un tur al casei, la invitaţia proprietarilor, Stella i-a întrebat pe Chris şi pe Carly dacă nu ar dori să vândă proprietatea pentru suma de 180,000 de lire.

Chris a declarat pentru WalesOnline.co.uk, potrivit contactmusic.com: „M-am uitat pe fereastră şi am zărit un şofer pe care-l cunosc personal. Am vorbit cu el şi mi-a spus că îi duce pe Anthony şi pe soţialui în Londra. În acel moment, Sir Anthony Hopkins a scos capul pe geamul maşinii şi m-a întrebat ce fac. Eu ştiam de la foştii proprietari ai casei că aici s-a născut şi a petrecut câţiva ani Sir Anthony, aşa că, l-am invitat înăuntru. A fost foarte încântat de invitaţia mea şi deasemenea de faptul că a putut să dea o raită prin casă. La un moment dat, soţia lui a spus că Sir Anthony este interesant să cumpere casa de la mine. Eu am făcut o glumă în acel moment, dar dacă ar mai veni cu o astfel de propunere, va trebui să mă gândesc foarte bine.” După toate aceste întâmplări, Anthony l-a surprins pe Chris şi pe familia lui invitându-i la reşedinţa sa din Malibu, California.

Chris a adăugat, conform sursei citate: „Ne-a spus că va trimite o vedere cu toate detaliile despre casa lui din L.A. A spus să venim în vizită. A fost foarte încântat că a putut să-şi revadă casa natală.”

Anthony a petrecut primii 12 ani viaţa sa în această casă şi în acest oraş a debutat ca actor jucând în câteva spectacole puse în scenă de Asociaţia Creştină a Tinerilor (Young Men’s Christian Association/ YMCA) din Port Tablot.

Anthony Hopkins are în spate o carieră prestigioasă şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „Tăcerea mieilor” (1991).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava