• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri în jurul orei 00.10, un tânăr de 20 ani, din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe str. Sofia Vicoveanca, din Suceava, având direcție de deplasare Fălticeni – Suceava, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat în coliziune cu temelia unui gard.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului.

Din cauza leziunilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor în baza de date ale poliției privind evidența permiselor de conducere, s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani figurează cu dreptul de a conduce „suspendat”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Șofer rănit grav după ce a dat cu mașina într-un gard, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava