Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 2 septembrie  ora 7:03, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată la 112 că pe raza comunei Drăgușeni s-a produs un accident rutier soldat cu două victime. Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constat faptul că la data 02.09.2023 în jurul orelor 07:00 , un bărbat de 39 ani, din comuna Păstrăveni, județul Neamț, în timp ce conducea autoturismul pe DN2-E85 din  Drăgușeni pe direcția Roman-Drăgușeni, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu remorca unui autotren, ce se afla parcat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 39 ani și vătămarea corporală a pasagerului din auto de 55 ani, care a fost transportat la spitalul Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de: „ucidere din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 192 alin 1 și 2 din Codul Penal și ,,vătămare corporală din culpă” faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 2 și 3 din Codul Penal.

Șoferul care a murit după ce s-a izbit cu mașina într-un TIR parcat la Drăgușeni era din comuna Păstrăveni, județul Neamț, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava