Sofia Vergara descrie mersul la sala de sport ca ‘o tortură’. Actriţa în vârstă de 40 de ani este cunoscută pentru formele sale de invidiat şi chiar dacă lucrează din greu pentru a-şi păstra silueta, a mărturisit că urăşte să facă mereu aceleaşi lucruri pentru a se menţine.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: „Am mare noroc pentru că arăt bine. Şi, atunci când m-am mutat în L.A. pentru a mă lansa în actorie, am înţeles că mersul la sala de sport şi o dietă sănătoasă sunt ingredientele necesare unei îmbătrâniri frumoase, aşa că, am acceptat acest lucru. Urăsc asta. Pentru mine, este o tortură să merg la sală. Sunt prost-dispusă înainte de a merge, în timp ce fac exerciţiile, chiar îmi urăsc antrenorul! Dar asta este realitatea. Şi am acceptat-o.”

Sofia a adăugat, potrivit sursei citate: ”Ştiu că arăt bine la 40 de ani, dar nu mai este la fel. Şi acum, cu televizoarele astea HD, de ce, de ce? Cineva trebuie să oprească tortura aceasta! Nu vreau să văd imperfecţiunile oamenilor. Cred că ar trebui să oprim asta!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava