Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Ibacka, soția lui Cabral,va deveni mamă pentru prima oară, iar faptul că va aduce pe lume un copil o face foarte fericită și împlinită. Cabral Ibacka mai are încă o fiică, din fosta căsnicie. Inoke Ibacka este deja domnișoară, iar tatăl ei este foarte mândru de ea, scrie click.ro.

Andreea Ibacka a publicat un mesaj, tip scrisoare, prin care a dezvăluit una dintre ideile de prenume pentru fetița lor, dar și câteva cuvinte pe care ar vrea ca ea să le citească atunci când va crește mare.

„Apropo, s-ar putea ca taman zilele trecute să-ți fi ales numele. Ne-a dat prietena Monica temă de gândire pentru fetița ei – care e deja pe drum – și mi-am dat seama că-s șanse mari că tu să fii Rania. Nici Monicăi nu i-am spus, de teamă să nu-i placă prea tare ideea mea și să mi-o ia înainte. Draga mea, să știi că visez la tine de când mă știu. Mi te închipui cu bucle blonde, ca mine, și cu niște ochi albaștri, la fel ca ai mei.”, a scris Andreea Ibacka pe blog, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-lui-cabral-scrisoare-emotionanta-pentru-fetita-din-burtica-s-gandit-si-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava