Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

În plin scandal de divorţ cu Ilie Năstase, Brigitte şi-a mutat atenţia spre achiziţiile imobiliare. În ultimii opt ani, pe numele ei, bruneta şi-a pus trei case care valorează în total peste un milion de euro. Pe cea mai recentă dintre ele şi-a adăugat-o la ”zestre” săptămâna trecută. Este vorba despre o vilă cu zece camere, de 450.000 de euro în Pipera, notează click.ro.

Cei 8 ani de convieţuire cu Ilie Năstase (71 de ani) au fost un cuţit cu două tăişuri pentru Brigitte (41 de ani). Pe de-o parte a avut de câştigat, dar pe de altă parte şi-a plâns cu lacrimi amare şi cu preţul sănătăţii agoniseala din timpul căsniciei. Iată că celebrul cuplu este pe cale să semneze certificatul de divorţ, însă au avut grijă să facă dinainte partajul, asigurându-şi bunurile printr-o convenţie matrimonială. Aşa se face că în plin proces, sexoasa brunetă a făcut o mutare şoc. Aşadar, înainte de Paşte, ea şi-a ”tras” o vilă superbă, în valoare de 450.000 de euro, situată în Pipera, considerată şi cătunul milionarilor, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-lui-ilie-nastase-are-case-de-un-milion-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava