Concert pascal
MOPAN Suceava

Soția lui Jamie Dornan nu a avut nicio o problemă ca acesta să joace în ‘Fifty Shades of Grey’ pentru că este o persoană „extraordinară, extrem de înțelegătoare”.

Filmul – bazat pe cărțile lui E L James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele (Dakota Johnson) şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey (Jamie Dornan), între care se leagă o relaţie plină de erotism.

Când Jamie, 32, i-a spus soției sale că i s-a oferit acest rol ea era însărcinată cu fetița lor Dulcie, care acum are 14 luni, dar spune că l-a sprijinit în totalitate cu privire la apariția în controversatul film.

Jamie Dornan a spus în cadrul unui interviu acordat revistei OK!: „Soția mea este extraordinară, extrem de înțelegătoare. A fost actriță timp de 10 ani, așa că știe ce înseamnă. Multe persoane, dacă ar fi fost însărcinate în mai bine de 30 de săptămâni, ar fi reacționat foarte urât dacă ar fi auzit: ‘Dragă, vom merge la Vancouver pentru următoarele patru luni – vom avea un copil canadian, iar eu voi face un film acolo, film în care, în multe părți ale sale, voi fi gol’. Nu ar fi fost o veste de la care să te aștepți la o reacție pozitivă, dar soția mea este o persoană incredibilă.”

Soția lui Jamie Dornan nu a avut nicio o problemă ca acesta să joace în 'Fifty Shades of Grey', 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava