Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul de tineri voluntari Vatra Dornei Tineret (VDT), alături de OrionMEDIA, în parteneriat cu Casa de Cultură „Platon Pardău” organizează, joi, 3 decembrie, de la ora 18.00, la Vatra Dornei, spectacolul caritabil „Din suflet pentru maternitate”. Vor evolua membrii Ansamblului „Dorna Dorului”, Voicu Olaru band, majoritatea momenteleor artistice urmând a fi susţinute chiar de către membrii Grupului VDT, alături de aceştia urmând a evolua şi invitaţii speciali, cunoscuţii interpreţi ai cântecului bucovinean Ionuţ Candrea, Panfil Roată şi Alexandru Brădăţan.
Intrarea este liberă, însă spectacolul este organizat pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi folosite pentru renovarea parterului maternităţii din Vatra Dornei, prioritate în sală urmând a avea cei care vor face donaţii pentru cauza Grupului VDT, donaţiile fiind anunţate pe scenă, în timpul spectacolului, de către prezentatorul Doru Bighiu, realizator de emisiuni la Orion FM Vatra Dornei!
„Mă bucur că m-am putut alătura unui demers atât de nobil precum cel al tinerilor de la Dorna! Deşi abia am revenit din Spania unde le-am cântat, de Ziua Naţională, românilor din zona Madrid, joi voi fi la Vatra Dornei pentru un spectacol care sper să-şi atingă scopul, acela de a strânge cât mai multe fonduri pentru renovarea parterului maternităţii din oraş.” ne-a mărturisit Alexandru Brădăţan.

Vatra Dornei Tineret este o organizaţie non-profit, alcătuită din elevi din Bazinul Dornelor ce s-a înfiinţat în urmă cu doi ani şi jumătate din dorinţa de a ajuta un băieţel bolnav. Dorinţa lor de a face bine nu s-a terminat aici, întrucât au continuat să ajute mai multe familii, în special cele cu mulţi copii.
După 2 ani de activitate această grupare a devenit ONG şi poartă numele de Asociaţia Vatra Dornei Tineret-VDT Vatra Dornei.
Grupul are un număr de aproximativ 100 de membri, majoritatea elevi ai Liceului Teoretic „Ion Luca”, dar şi de la Liceul Tehnologic „Vasile Deac”, o parte fiind elevi ai şcolilor generale, iar restul studenţi.
Membrii asociaţiei au ca scop propus identificarea şi ajutorarea tinerilor, protecţia socială, oferirea de sprijin familiilor cu copii aflaţi în situaţie socială şi materială precară, ajutor medical pentru necesităţi sociale, sprijinirea activităţii medicale din Vatra Dornei, desfăşurarea de activităţi sportive şi organizarea de excursii şi drumeţii.
Partenerii evenimentului sunt Primăria Vatra Dornei, Pensiunea-Restaurant CASA BUCOVINEANĂ, ARTHAUS, CAII BUCOVINEI, ORION TV.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava