• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai mulți studenți suceveni din anul II, de la programul de studii „Poliție Locală”, au fost în vizită la Inspectoratul Județean de Poliție, unde li s-a vorbit despre principalele structuri de specialitate. Studenții erau însoțiți de lectorul universitar doctor Cristian Cucoreanu, iar gazdele lor au fost comandantul IJP comisarul șef Adrian Buga și purtătorul de cuvînt al unității, Ionuț Epureanu. Potrivit unui comunicat remis de Universitatea „Ștefan cel Mare”, atenția studenților a fost captată de Serviciul Criminalistic și de Serviciul de Acțiuni Speciale. Inspectorul principal Andrei Ceobanu le-a prezentat studenților de la specializarea „Poliție Locală” modalitățile de cercetare a cîmpului infracțional și principalele atribuții pe care le are un polițist ajuns primul la fața locului, imediat după comiterea unei fapte penale. Studenții au spus că „țelul lor este de a schimba percepția societății asupra serviciului de poliție și de a revoluționa imaginea polițistului din prezent”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava