Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiile Suceava, Rădăuți și Vatra Dornei au primit fonduri pentru asigurarea furnizării energiei termice către populație. Astfel, Guvernul a aprobat, în ședinta de joi, alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Executivului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică, în sistem centralizat, a populației. Potrivit hotărârii Guvernului, municipiul Suceava a primit 2,091 milioane de lei, în timp ce pentru Rădăuți a fost alocată o sumă de 1,5 milioane de lei iar pentru Vatra Dornei 619.000 de lei.

Ministerul Dezvoltării a transmis că în total, 310.426.000 de lei au fost alocati pentru 31 de unități administrativ-teritoriale, în funcție de solicitările acestora înregistrate la acest minister. „Asigurăm continuitatea furnizării de energie termică în localități. Am asigurat resursele financiare necesare pentru acoperirea facturilor datorate către furnizori de autoritățile locale”, a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Totodată, ministrul a precizat că abia aseară a fost primită și solicitarea de alocare a sumei de 968 milioane lei din partea Municipiului București, pentru care nu a existat timpul fizic pentru o analiză care să permită o fundamentare corectă în raport cu celelalte solicitări. Cererea respectivă va face obiectul unei analize ulterioare împreună cu Ministerul Finanţelor.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava