Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a făcut un apel la persoanele plecate la muncă în străinătate care vor să-și schimbe pașapoartele să apeleze la misiunile diplomatice sau oficiile consulare din țările în care se află pentru depunerea documentelor. Mirela Adomnicăi a spus că astfel, sucevenii care vor să obțină pașapoarte noi ar economisi mai mult timp.

De precizat că între 1 iulie și 30 septembrie 2017, Serviciul de Pașapoarte Suceava a emis aproximativ 21.700 de pașapoarte, cu peste 2.500 mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. Șefa Serviciului, Angela Irimia, a precizat că 20.011 cereri de eliberare a pașapoartelor au fost preluate la ghișeele din Suceava, iar alte 1.673 au fost soluționate, după ce au ajuns aici prin intermediul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României în străinătate. Angela Irimia a menționat că, în intervalul 31 iulie-25 august, Serviciul pe care-l coordonează și-a prelungit programul cu publicul. Măsura a fost dispusă pentru prevenirea aglomerației, dată fiind sosirea stranierilor în concedii.

Sucevenii aflați la muncă în străinătate sunt îndemnați să depună actele la misiunile diplomatice dacă vor să-și schimbe pașaportul, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava