Comenzi MOPAN Suceava

Asociaţia Sportivă „Cumullus” din Suceava a început dej înscrierile pentru cursurile de zbor cu parapanta. După a treia promoţie de piloţi, care au absolvit cursul în toamna anului trecut, „Cumullus” îşi propune să continue şi în acest an cursurile pentru cei care vor să deprindă tehnicile de zbor. Preşedintele asociaţiei, Ciprian Paşcan, a anunţat că în momentul de faţă se pot face înscrieri pentru cursuri, acestea urmând să înceapă pe 17 martie, la sediul şcolii din Suceava.
„Cursurile se adresează tuturor persoanelor de peste 16 ani cu sănătate fizică şi psihică bună. Cursul poate fi organizat atât în regim de week-end, cât şi în regim intensiv, cuprinzând atât teorie, cât şi practică.  Partea  teoretică se va desfăşura în sala de curs a şcolii, în timp ce la partea practică vor fi efectuate zboruri pe dealurile învecinate Sucevei, iar spre finalul cursului piloţii vor face zboruri în zone montane: Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Obcinele Bucovinei sau Vatra Dornei. Pentru începători va fi organizată şi o tabără de zbor la Costineşti. Pentru participanţii la acest curs, Asociaţia „Cumullus” va pune la dispoziţie un suport de curs teoretic, precum şi echipamentul de zbor complet. Cursul pentru începători se va finaliza în toamna acestui an cu un examen, în urma căruia piloţii absolvenţi vor primi o licenţă de zbor recunoscută pe plan internaţional, noii piloţi putând zbura oriunde în lume.

Pentru cei care nu s-au decis să păşească în această lume a zborului, „Cumullus” organizează zboruri tandem, în dublă comandă, participanţii fiind însoţiţi în zbor de un pilot. În timpul zborului pasagerul nu trebuie să piloteze, ci doar să se bucure de zbor şi să-şi fotografieze sau să-şi filmeze zborul, dacă doreşte. De asemenea, în cadrul şcolii pot fi organizate, gratuit, sesiuni demonstrative de pregătire, la care participanţii pot lucra, sub supravegherea instructorului, pe un teren drept, luând astfel contact cu echipamentul de zbor şi cu tehnicile specifice” a declarat preşedintele asociaţiei „Cumullus”, Ciprian Paşcan.

Cei interesaţi de  cursuri sau de zbor în tandem se pot înscrie la sediul Asociaţiei Cumullus, din Suceava, str. Cernăuţi, nr. 11, la telefonul 0724 501 175, web: www.cumullus.ro, sau e-mail: office@cumullus.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava