Concert pascal
MOPAN Suceava

Summitul internațional InnopRo 2023, eveniment organizat de Wallachia eHub în parteneriat cu consorțiul regional de clustere Wallachia din sudul României, aflat la a doua ediție, și-a fixat un cadru și o recunoaștere la nivel național și internațional, prin modul în care abordează inovarea, respectiv cu accent pe dimensiunea verde și digitală, dar și pe rolul clusterelor și a ecosistemelor industriale, de a canaliza prin inițiative concrete, această inovare spre tranziție economică mai sustenabilă și mai rezilientă. Din acest motiv nu vom asista doar la o conferință de dezbateri pe teme generale, ci pe soluții inovative ale tranziției. Nu vor lipsi nici soluțiile oferite de centrele de inovare digitală și clustere, alături de cele oferite de firme inovative.

Evenimentul, care va avea loc  în perioada 16-17 noiembrie 2023, la Hotel Internațional din Sinaia, are un conținut pronunțat interactiv și de matchmaking. Alături de participările directe pe parcursul evenimentului, există posibilitatea interacțiunii online prin înregistrare pe platforma gratuită a evenimentului, unde participanții vor putea, de asemenea, să asiste la sesiunile din prima zi. Acest eveniment este dedicat organizațiilor care caută soluții și servicii inovatoare și se angajează să găsească modalități eficiente de a avansa către modele de afaceri și structuri organizaționale durabile și rezistente. Pe durata summit-ului, membrii consorțiului, alături de partenerii noștri naționali și internaționali, vor prezenta soluții inovatoare în sectoare cheie, cum ar fi agroalimentar, energie, producție și comunități inteligente.

De asemenea, evenimentul oferă o oportunitate unică de a implica participanții într-o sesiune de networking B2B exclusivă, găzduită de Wallachia eHub și Enterprise Europe Network (EEN).

„Căile tranziției – industrial pathways – care ne-au inspirat în conceptul de InnopRo, este un subiect larg dezbătut peste tot în lume. Provocarea majoră este legată de ce inițiative se înscriu pe aceste căi și cum sunt sprijinite, prioritizate, pentru a permite atenuarea riscurilor pe care actualele modele de dezvoltare economico-socială le-au generat. Evenimentul nostru dorește să stimuleze aceste noi căi de tranziției prin aportul adus de inovarea digitală și verde, în special în regiunile unde ecosistemele noastre sunt active. Vorbim de ecosisteme pentru că InnopRo și organizatorii săi reprezintă, la rândul lor, o mare varietate de entități concentrate fiecare pe una sau mai multe zone economice, tehnologice și de inovare distincte. Cei care vor să beneficieze de serviciile acestor ecosisteme pentru a găsi împreună calea de tranziție digitală și verde cea mai avantajoasă, se pot alătura. Prin prezența partenerilor străini, dar și a programelor noastre putem sprijini dezvoltarea afacerilor în exterior pentru beneficiari” a declarat Costin Lianu, coordonator Wallachia eHub.

Înregistrarea participării la eveniment se face prin accesarea linkului https://innopro-innovation-pathways-romania.b2match.io/

Vizualizare Invitație și Agendă eveniment prin accesare link

https://drive.google.com/file/d/1mwTIf5J5B_NF1uo3ysYJFNN99ht9Vm_Z/view

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava