Aproape 200 de pasageri ai cursei Wizz Air de astăzi la amiază, de la Suceava la Bergamo, Milano, au fost lăsați să aștepte câteva ore în aeroport după ce zborul a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv ceață extrem de densă și la sol. Cursa Suceava – Milano, ar fi trebuit să decoleze la ora 13:10, însă aeronava care a venit de la Bergamo, pentru a prelua pasagerii, nu a putut să aterizeze la Suceava. Directorul Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, Ioan Măriuța, a explicat că aeronava nu a putut să aterizeze având în vedere că plafonul de ceață era sub 30 de metri, situație în care nu a putut fi folosit nici sistemul de navigație aeriană ILS. Măriuța a spus că aeronava a survolat aeroportul timp ce aproximativ o oră, fără a putea ateriza. El a mai adăugat că pilotul aeronavei a încercat să ajungă la sol, însă a ratat aterizarea din cauza condițiilor meteo ridicându-se din nou în aer. În cele din urmă avionul a fost direcționat către Iași, unde a și aterizat.

După ce au fost anunțați că zborul către Milano a fost anulat, pasagerii au fost scoși din zona de așteptare și au revenit în zona unde se face check-in-ul. Mai mulți pasageri au reclamat faptul că după mai multe ore, timp în care au așteptat avionul, dar și după ce au fost anunțati că zborul a fost anulat, nimeni de la compania aeriană nu i-a băgat în seamă și nici nu le-au oferit soluții alternative pentru a ajunge astăzi la destinație. Oamenii au reclamat că singura variantă care le-a fost prezentată a fost de se caza la hoteluri, soluție pentru cei care nu sunt din Suceava, iar ulterior să fie repartizați la alte zboruri către Bergamo, Milano. Soluția i-a nemulțumit pe aproape toți pasagerii, mulți dintre aceștia spunând că trebuie să ajungă luni la muncă, sau aveau alte probleme de rezolvat, unul dintre aceștia având chiar și o programare la un spital din Italia, pentru care aștepta de câteva luni.

Sute de pasageri ai cursei Suceava – Milano lăsați să aștepte ore bune după anularea zborului, 6.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava