• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr a ajuns la spital după ce a intrat cu ATV-ul pe contrasens și a lovit un autoturism. Accidentul a avut loc marți după amiază, pe strada Piatra Pinului din orașul Gura-Humorului. ATV-ul era condus de un localnic de 27 de ani iar la volanul mașinii se afla un alt humorean, în vârstă de 20 de ani. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ATV-ului care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul de 27 de ani nu posedă permis de conducere, iar ATV-ul a fost luat din posesia unui bărbat din oraşul Gura Humorului, fără acordul acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără a poseda permis”, „furt în scop de folosinţă” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava