Concert pascal
MOPAN Suceava

Tarifele pentru serviciile hoteliere și masa însoțitorilor copiilor mai mari de 3 ani și ai adulților internați, precum și al spitalizării în regim preferențial, cresc la Spitalul Județean de Urgență ”Sf.Ioan cel Nou” Suceava începând cu data de 1 septembrie, majorările fiind generate de  creșterea alocației de hrană pentru spitale și creșterea prețului la utilități. Așa au decis consilierii județeni reuniți astăzi în ședință ordinară cu unanimitate de voturi. Astfel, însoțitorii copiilor între 3 și 16 ani și însoțitorii pacienților adulți bolnavi psihic, ai celor cu cancer, TBC, diabet, arși, HIV/SIDA sau alte categorii de bolnavi vot plăti pentru cazare 44 de lei/zi, față de 26 de lei/zi până acum, pentru însoțitorii copiilor și ai bolnavilor psihic, 33 lei/zi pentru însoțitorii bolnavilor de cancer, TBC, diabet, arși, HIV/SIDA și 22 lei/zi însoțitorii altor categorii de bolnavi.

Pentru spitalizarea în regim preferențial, pacienții vor plăti 100 de lei/zi, față de 80 de lei până acum. Un  prânz la cerere crește de la 10,50 lei la 17 lei, iar pentru toate cele trei mese zilnice tariful se majorează de la 21 lei/zi la 34 de lei/zi.

Tarifele pentru serviciile hoteliere cresc la Spitalul Județean Suceava de la 26 la 44 de lei pe zi. Tariful pentru trei mese se majorează de la 21 la 34 de lei lei pe zi, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava