Comenzi MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, anunță că începand cu data de 10 august între orele 11-13 se distribuie pachetele cu produse alimentare de la Uniunea Europeană în cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Pachetele se distribuie următoarelor categorii de persoane: persoane singure și familii carora le este stabilit, prin dispozitia scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat ( ajutor social) acordat in baza Legii nr. 416/2001 și familii beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei (alocatie complementară) acordată în baza Legii nr. 277/2010.

Dupa finalizarea distributiei pachetelor cu produselor alimentare pe listele initiate, se va
face distributia pe listele suplimentare persoanelor dependente, cu handicap grav sau accentuat.

Înscrierea în listele suplimentare se va face numai pe baza de cerere, cu prezentarea de copii de pe actul de identitate și documente doveditoare.

1. Pentru copiii cu handicap, documentul doveditor îl reprezintp certificatul de handicap valabil la data intocmirii listelor (prezentat în xerocopie).

2. Pentru adultii cu handicap documentul doveditor îl reprezintă certificatul de handicap valabil la data întocmirii listelor(inclusiv anexa la acesta), prezentat în xerocopie.

3. Pentru persoanele aflate în conditii de vulnerabilitate, înscrierea în liste se va face după finalizarea anchetei sociale.

Tătar a precizat că distribuirea pachetelor cu produse alimentare se va realiza numai în limita stocului disponibil, până la epuizarea lui.

Cererile, însotite de copii de pe actele de identitate și documente doveditoare, se depun la Direcfția de Asistență Socială Rădăuți, strada Volovățului nr.47.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se face la depozitul din strada Piața Unirii nr.32 (în parcarea blocurilor. turn, în spate la CEC, în spatele Băncii Raiffeisen).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava