În data de 14 decembrie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodinaîn baza informărilor primite de la grănicerii ucraineni, a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii  contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel  în jurul orei 2:40,  polițiștii de frontieră aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat au auzit sunete specifice unui aparat de zbor de mici dimensiuni care s-a deplasat din Ucraina în România, pe direcţia localităţilor  Straja  – Gura Putnei şi ulterior s-a întors pe teritoriul ţării vecine.

„Imediat, s-a declanşat o acţiune specifică de supraveghere și cercetare a zonei, ocazie cu care într-o zonă împădurită din extravilanul  localităţii Gura Putnei  a fost  observată o persoană. Imediat  poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea acesteia, efectuând somaţiile legale prin voce, însă persoana în cauză nu s-a supus  fugind în vegetaţie”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma cercetării  zonei  poliţiştii de frontieră  au  descoperit un  colet cu țigări în care se aflau 500 pachete de ţigări de  proveniență ucraineană, în valoare de 5.850 lei.

„Au fost informate și autorităţile de frontieră ucrainene despre  eveniment, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă,   în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale”, se mai spune în comunicat.

Țigări de contrabandă transportate cu drona din Ucraina în județul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava