Concert pascal
MOPAN Suceava

Timpul petrecut cu familia este cel mai mare lux pentru Kate Hudson. Faimoasa actriță – care are un băiețel în vârstă de doi ani, Bingham, împreună cu logodnicul ei, Matt Bellamy, și un băiat în vârstă de 10 ani, Ryder, cu fostul ei soț, Chris Robinson – a mărturisit că savurează fiecare clipă pe care o petrece acasă cu copiii ei, pentru că, de cele mai multe ori, job-ul o pune în situația de a petrece foarte mult timp departe de casă.

Întrebată care este cel mai mare lux pentru ea, Kate a răspuns, potrivit contactmusic.com: ”Timpul petrecut acasă, cu copiii mei. Călătoresc atât de mult, încât acesta este cel mai mare lux pentru mine. Și atunci când sunt acasă, petrec și câteva clipe singură, pentru a medita, pentru a-mi pune ordine în gânduri. Asta este foarte important pentru mine.” Părinții actriței, Goldie Hawn și Bill Hudson, au divorțat când ea avea doar 18 luni, iar actrița l-a privit mereu pe partenereul de viață al mamei sale, Kurt Russell, pe care-l numește ‘Pa’, ca pe propriul tată.

Acum, Kurt și-a intrat foarte bine în rolul de bunic. ”Părinții mei îmi sunt de mare ajutor. Locuiesc aproape de noi, așa că vin la noi și pregătesc micul dejun copiilor, lucru minunat – copiii își văd bunicii, iar eu mă pot bucura de clipele mele de liniște. Tatăl meu este o revelație. Când eu și frații mei, Oliver și Wyatt, eram copii, era un tată puternic, dur – era iubitor, dar și strict. Cu nepoții lui este complet opusul. Îi răsfață cu de toate, de la mâncare la stat târziu. Adoră să fie un bunic cool.”, a mai spus Kate Hudson, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava