Concert pascal
MOPAN Suceava

Toboşarul trupei Metallica a mărturisit că adoră să meargă în turnee pentru că, astfel, mai scapă de cotidian, potrivit contactmusic.com.
Muzicianul spune că îi este mult mai uşor să cânte într-o trupă gălăgioasă de heavy metal decât să se ocupe de copiii lui, Myles, Lane şi Bryce. “Acum, privim rock ‘n’ roll-ul ca pe o evadare din cotidian. Cel mai greu lucru din viaţa mea este trezitul la ora 6.45 cu copiii mei. Nu este greu pe drum, la concerte, în avion sau să stau la hoteluri. Să plec undeva pentru două săptămâni, într-o vacanţă rock ‘n’ roll? Este o mică escapadă de acasă.”, a spus artistul pentru revista Classic Rock, potrivit sursei citate.

Trupa s-a mai liniştit în ultimii ani şi a mai renunţat la modul de viaţă “rock ‘n’ roll”, Lars spunând că s-a lăsat de droguri în 2007.
El a adăugat, conform aceleaşi surse: “Am aproape 100 de ani şi sunt un om de casă, cu familie. Sex? Sigur. Rock’n’roll? Sigur. Şi o mulţime de nebunii şi obrăznicii. Dar viaţa este minunată fără droguri.”

Starul în vârstă de 49 de ani a mai mărturisit că nu este deloc îngrijorat de faptul că îmbătrâneşte şi a spus că nu crede că trupa din care face parte se va retrage prea curând.
“Nu am niciun fel de relaţie ciudată cu tinereţea eternă ori cu chestii de acest gen. Am văzut o trupă de care poate ai auzit, numită The Rolling Stones, în San Francisco. Toboşarul Charlie Watts are 71 de ani şi cântă mai bine ca niciodată.”, a mai spus Lars Ulrich, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava