Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Hiddleston a fost desemnat cel mai sexy actor în viaţă, în urma unui sondaj realizat de revista Total Film. Astfel, starul l-a devansat pe deţinătorul de anul trecut al acestui titlu, Robert Pattison – faimosul actor din seria ‘Twilight’, informează contactmusic.com.

Alţi actori care se mai regăsesc în acest top sunt Ryan Gosling, clasat pe locul trei, Benedict Cumberbatch, pe patru, Tom Hardy, care a ocupat poziţia a cincea şi Robert Downey Jr., care s-a clasat pe locul nouă.

Hiddleston,31, a fost foarte umit când a auzit că a ‘bătut’ atâţia actori celebri şi arătoşi, dar a mărturisit că este foarte încântat că a primit acest titlu. El a declarat pentru Total Film, potrivit sursei citate: „Vă mulţumesc, doamnelor. Aveţi un gust impecabil la bărbţi. Dumnezeule, ştiţi cum să faceţi un bărbat să se simtă bine!”

La sondajul realizat de Total Film au răspuns mai mult de 25,000 de cititori şi în urma părerilor exprimate, revista a putut desemna cel mai sexy actor, respectiv cea mai sexy actriţă. Astfel, în ceea ce le priveşte pe actriţe, vedeta din ‘Silver Linings Playbook’ şi ‘The Hunger Games’, Jennifer Lawrence, a fost câştigătorea.

În top 10 se mai regăsesc actriţele Scareltt Johansson, pe locul doi, Kristen Stewart, pe trei, Mila Kunis, pe cinci şi Zooey Deschanel pe opt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava