Concert pascal
MOPAN Suceava

Un  grav accident rutier s-a petrecut astăzi după amiază la iesire din comuna Dumbraveni, spre Botosani, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Potrivit ISU Suceava, au fost implicate 5 persoane, două dintre acestea fiind inconstiente. Printre raniti se afla si un copil de 10 ani. S-a solicitat si interventia unui elicopter SMURD. Două persoane au rămas incarcerate si au fost extrase de catre pompieri. Una dintre acestea este in stop cardio respirator, iar echipajele medicale aplica manevre de resuscitare. Elicopterul a preluat minorul, un baiat in varsta de 10 ani, cu TCC (traumatism ceanio-cerebral) deschis, si l-a transporta la un spital din Iași.

Patru victime adulte (barbati) au fost transportati la UPU Suceava, cu diferite traumatisme, dar constienti si cooperanti.

Au intervenit pompierii militari cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ Suceava. De asemenea, au fost solicitate in sprijin doua echipaje de la SAJ Botosani si o ambulanta SMURD TIM de la ISU Botosani.

Tragedie rutieră la Dumbrăveni cu cinci persoane implicate. Un bărbat și un copil de 10 ani se află în stare de inconștiență după ciocnirea violentă a două mașini. Minorul a fost dus cu elicopterul la Iași iar patru bărbați la UPU Suceava, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava