Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Calea Cernăuți au oprit pentru control o autoutilitară având suspiciunea că ar transporta material lemnos. Conducătorul autoutilitarei a fost identificat în persoana unui bărbat de 63 ani, din Frătăuții Noi. Conducătorului auto i s-a solicitat să înmâneze documentele personale și ale transmportului constatându-se că bărbatul  nu deținea niciun aviz de însoțire a materialului lemnos. S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma verificării nu figura cu aviz de însoțire pentru transportul de material lemnos. Acesta a fost condus la sediul Ocolul Silvic Putna-Centrul de prelucrare a lemnului. Organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care a rezultat cantitatea totală de 4.88 m3 lemn cherestea din care: grindă rășinoasă 1,28 m3, în valoare de 113,6 lei, cherestea rășinoase 2 m3  în valoare de 1740 lei și lemn foc rășionase 1,6 m3 în valoare de 195,2 lei

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 modificată, s-a dispus confiscarea cantății de  4,88 metri cubi de lemn în valoare totală de 3.048,80 lei, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Putna.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 4.000 lei, conform Legii nr. 171/2010 modificată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava