Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorii din „Trăsniții” (PRIMA TV), care din 2015 figurează în „Guinness Book”, la onoranta secțiune „Cel mai longeviv sitcom din lume”, având la acea vreme 689 de episoade, v-au pregătit, din 20 aprilie, o nouă surpriză, demnă de un alt record mondial, notează click.ro.

Simpaticii actori Grig Chiroiu și Livia Taloi, alias Președintele Pupăză și Ema Cucu, au făcut, reporterilor Click!, dezvăluiri despre continuarea producției tv de acasă, din izolare. Nu uitați, de luni până vineri, de la orele 19.00, echipa de top vă invită la o porție zdravănă de râs. „Ideea continuării serialului în condițiile date a venit din dorința de a le da un exemplu tuturor că trebuie să stea în casă, cât și pentru a destinde lumea în această perioada dificilă prin care trecem cu toții. Fiecare s-a mobilizat acasă, în familie, cum a putut. În cazul meu, am ajutoare din partea întregii familii, fiecare și-a găsit rolul, pe care și l-a luat rapid în serios: Mihnea (fiul lui, n.r.) mă filmează, Adina (fiica lui, n.r.) îmi pudrează nasul și fruntea, soția îmi citește replicile personajelor, pentru reacții. Ei sunt atenți la detalii, decor și racorduri.”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/trasnitii-continua-si-izolare-gig-chiroiu-fiul-ma-filmeaza-fiica-ma-pudreaza-iar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava