Concert pascal
MOPAN Suceava

Tudor Gheorghe, dezlănțuit, sincer și savuros, într-un podcast în care a spus lucrurilor pe nume. Cu o carieră de titan în spate, pe scenele românești și internaționale, maestrul a făcut mărturisiri emoționante, dar a avut și remarci acide legate de fenomenul muzical autohton, notează click.ro.

Pedant, galant, cu reguli de la care nu se abate atunci când vine vorba despre spectacolele sale, Tudor Gheorghe a făcut o radiografie a colegilor de breaslă, care abordează diverse genuri muzicale. Invitat în prima ediție a podcastului “Altceva cu Adrian Artene”, realizat de jurnalistul Adrian Artene, maestrul a jonglat ba cu ironii, ba cu laude la adresa cântăreților de manele. Ba chiar a avut și câteva remarci hazardate, spunând că „fetițele astea care cântă acum se mâțâie parcă sunt bolnave de poliomielită”. “Nu detest, Doamne ferește! Sunt invidios, într-un fel, pe toți prietenii mei cântăreți care se duc la nuntă, din asta trăiesc, treaba lor și bine fac. Nu știu… Eu sunt făcut să mă duc în cabină, să mă dezbrac de țoalele civile, să mă îmbrac elegant, să apar în lumina reflectoarelor, în fața unui public care așteaptă de la mine ceva. Nu-s făcut pentru distracție. Nici nu știu ce să cânt la o nuntă, deși am făcut patru spectacole de folclor… Îi fac zob pe maneliști, îți dai seama? Am făcut un spectacol cu «Mahalaua Mon Amour», care este splendoarea de pe lume”, a spus artistul în podcast, citat de Cancan.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tudor-gheorghe-le-face-praf-pe-cantaretele-din-486608.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava