• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Tuncay este zilnic prezent la cabinetul său din Bucureşti, locul unde tratează problemele românilor. Fizioterapeutul a acordat un interviu exclusiv emisiunii Click!, de la Prima Tv în care a vorbit despre ce face zilnic pentru pacienţii care îi trec pragul.

Soţul Andreei Marin a explicat de ce este aşa căutat de pacienţii români cu probleme. „Am ales să vin în România, din alte motive, din câte deja ştiţi. Dacă eşti bun, pacienţii te găsesc”, a declarat Tuncay, potrivit click.ro.

Citește articolul complet și vezi VIDEO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-exclusiv-tuncay-ozturk-sotul-andreei-marin-isi-dezvaluie-secretele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava