Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua de 24 februarie în jurul orelor 21:45, un bărbat de 25 ani, din  Gura Humorului în timp ce conducea autoturismul, pe D.N. 17, în afara localităţii Gura Humorului, având direcţia de deplasare Gura Humorului către Păltinoasa, a surprins şi accidentat un pieton de 21 ani din  Siret care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, din stânga spre dreapta, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,, vătămare corporală din culpă”. prev. și ped. de art. 196 alin 2 și 3 din Codul Penal.

Un  bărbat de 21 de ani din Siret era cât pe ce să-și găsească sfârșitul la Păltinoasa, 5.3 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (9 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava