Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din județul Botoșani infectat cu noul coronavirus a murit în cursul zilei de marţi, 31 martie 2020 la Spitalul Județean Suceava. Grupul de Comunciare Strategică a transmis că acesta este decesul 88 în România din cauza noului coronavirus. Bărbatul avrea 72 de ani şi era internat la Spitalul Judeţean Suceava din data de 14 martie 2020 în secţia de medicină internă. Testul pentru Covid – 19 i-a fost recoltat în data de 25 martie şi a fost confirmat pe 31 martie, când a şi murit. Bărbatul avea afecţiuni cardiace şi BPOC.

Tot în această seară au fost raportate alte două decese, numărul total la nivel naţional fiind de 90. Cazul 87 este un bărbat, 77 ani din judeţul Bistrița Năsăud, internat din 22 martie la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa Năsăud – Secția Boli Interne, cu diagnosticul: BPOC acutizat, Cardiomiopatie dilatativa, Cardiopatie Ischemica Cronica, Fibrilatie atriala cu alura rapida, Insuficiență Cardiacă Congestivă stadiul III, Extrasistole ventriculare, Pneumonie interstitial, Pleurezie mica inchisa dreapta, Hipertrofie de prostata şi Insuficienta Renala std.III.. Probele biologice i-au fost recoltate pe 24 martie, a fost externat pe 30 martie, înainte de primirea rezultatului, pe biletul de externare fiind precizat evoluție favorabilă sub tratament, recomandare de continuare a tratamentului. Bărbatul a fost confirmat pozitiv în data de 31 martie, zi în care a murit acasă.

Cazul 90 este o femeie de 77 de ani din judeţul Covasna, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Sfântu Gheorghe din data de 18 martie în secția de terapie intensivă 18.03.2020 în ATI, recoltare pentru COVID-19 în 26.03.2020, confirmată în 28.03.2020. Decedată în 30.03.2020. Comorbidități: Mielita cervicala, tetraplegie.

Un bărbat din Botoșani a murit de Covid-19 la Spitalul Județean Suceava. Numărul deceselor în România a ajuns la 90, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava