Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1:35, polițiștii din cadrul secției din Dărmănești în timp ce desfășurau activități în cadrul Acțiunii Blocada pe raza satului, pe DJ178A, au oprit autoturismul condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în orașul Cajvana. Bărbatul emana halenă alcoolică motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat faptul că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Bărbatul a fost condus la sediul Spitalului Clinic de Urgență SF. ”Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” fapte prev şi ped. de art 335 alin. (1) și  art. 336 alin. (1)  din Codul Penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii din cadrul SPR 5 Dărmănești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava